Antena Căutare

UPDATE! Un ofiter SRI s-a impuscat in cap, pe un poligon al Jandarmeriei

Un ofiter de la Serviciul Roman de Informatiii (SRI) s-a impuscat accidental in cap, in timpul unui exercitiu de trageri la poligonul Jandarmeriei aflat in Chitila, potrivit unor surse citate de Antena 3.

UPDATE: Barbatul a fost operat. Potrivit medicilor, glontul i-a ajuns in gat, iar ofiterul va ramane paralizat.

Accidentul a avut loc vinerea trecuta, in urma unei explozii accidentale a pistolului folosit de ofiter. Ofiterii SRI inchiriasera acest poligon pentru exercitii.

In urma accidentului, ofiterul a fost transportat la spitalul Floreasca din Capitala. Duminica, starea lui era de stabila si se pare ca viata lui nu este in pericol. Barbatul este si acum internat in spital.

Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, nu a dorit sa dea mai multe informatii despre acest caz, motivand ca ancheta este in curs de desfasurare. Sava a mentionat ca victima este insternata la Spitalul Floreasca, dupa ce anterior, a fost si in atentia medicilor de la Spitalul SRI-ului.

Descinderi cu scandal in Iasi. Mai multi traficanti de motorina au fost "saltati" de trupele speciale... Medic din Republica Moldova, arestat dupa ce a "deschis" mai multe bordeluri in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x