Antena Căutare

Un român a construit primul metru de autostradă din Moldova, între Putna și Voroneț! Ce se ascunde în spatele acestui gest

Un om de afaceri din Suceava, care deține un lanț de magazine de tip fast-food, a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova. A fost modalitatea lui de a protesta față de faptul că România nu are autostrăzi. 

Un om de afaceri din Suceava, care deține un lanț de magazine de tip fast-food, a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova. A fost modalitatea lui de a protesta față de faptul că România nu are autostrăzi.

Ștefan Mandachi, care deține 40 de restarante de tip fast-food în țară, a vrut să protesteze față de faptul că autoritățile din România sunt dezinteresate și nu construiesc autostrăzi. Astfel, el a construit un metru de autostradă, undeva între Putna și Voroneț, care este și singurul metru de autostradă din Moldova.

Într-un clip video de cinci minute în care este prezentat momentul construcției, afaceristul sucevean se prezintă și îndeamnă la un protest de solidaritate de 15 minute pe data de 15 martie la ora 15.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ba mai mult, acesta susține că își va suspenda timp de un sfert de oră activitatea tuturor restaurantelor și hotelurilor sale.

„Într-o conferinţă de presă susţinută luni, Ştefan Mandachi a spus că primul metru de autostradă este construit undeva între Voroneţ şi Putna şi va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15. El a precizat că iniţiativa sa este un gest de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi în România şi în mod special în zona Moldovei. Ştefan Mandachi a subliniat că metru de autostradă a fost construit de o firmă de specialitate şi a costat 4.500 de euro, fiind o mostră de cum ar trebui să arate o autostradă”, transmite Monitorul de Suceava.

Acesta a precizat, de asemenea, că gestul lui este pur personal, că nu face politică și nici nu-și dorește acest lucru în viitor și nici nu este membru al vreunui partid.

Epidemie de rujeolă în România. Sfat pentru părinți: Medicii sunt în alertă după numărul tot mai mare de îmbolnăviri... Cutremurul din 77, 42 de ani. Un nou cutremur s-a produs în România, azi! Ce anunță specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x