Antena Căutare

Impresionant până la lacrimi! Singur pe lume la 10 ani. Refuză să fie adoptat, se ocupă de grădinărit și își procură singur hrana

Un caz incredibil, în care protagosnistul este un copil de doar 10 ani, a sensibilizat o lume întreagă, după ce băiatul,rămas orfan, se întreține singur și refuză să fie adoptat.

Impresionant până la lacrimi! Singur pe lume la 10 ani. Refuză să fie adoptat, se ocupă de grădinărit și își procură singur hrana
copil din Vietnam, singur pe lume | libertateapentrufemei.ro

Copilul în vârstă de 10 ani este din Vietnam și locuiește singur într-un sat, după ce întreaga lui familie s-a stins. Cu toate că este singur pe lume, băiețelul a refuzat să fie adoptat. El muncește la câmp de unde își cuptivă singur plantele cu care se hrănește, face focul și chiar gătește.

Detalii pe care nimeni nu le știa despre Nicu Ceaușescu: "A inceput să bea pe ascuns, ținea băutura și în baie, ca să nu-l vadă cineva"

Dang Van Khuyen are o copilărie atipică, față de copiii de vârsta lui, care în cele mai multe cazuri sunt sub protecția adulților.

Dang a fost de mic ghinionist în ce privește soarta. Mama lui a murit când era foarte mic, tatăl lui, de asemenea, a avut un sfârșit tragic în urma unui accident de muncă produs pe șantierul unde muncea, departe de casă. Iar ca o ironie a sorții, micuțul a fost părăsit și de bunica lui, care a plecat în alt sat unde s-a recăsătorit, abandonându-l pe Dang în casa goală, sărăcăcioasă și veche situată pe peticul de pământ pe care copilul îl lucrează pentru a-și întreține existența,

Prea matur pentru vârsta lui

Cu toate că băiatului i s-a promis adopția, Dang nu vrea sub nicio formă să audă despre asta. Dacă atunci când tatăl lui trăia, aveau o sursă de venit, deoarece bărbatul trimitea bani acasă, iar copilul era îngrijit de bunică. În ciuda posibilităților financiare mici, aveau cel puțin asigurată hrana. Acum micuțul, fiind singur pe lume este nevoit să se descurce pentru a supraviețui. Iar dacă viața l-a privat de multe, cel puțin instinctul de supraviețuire al copilului este unul foarte dezvoltat. Cu toate că i s-a promit soluția doptării, Dang a refuzat cu orice chip și susține că poate să-și poarte singur de grijă. Singura lui nemulțumire este faptul că trebuie să doarmă singur, în casa goală, nu are cui se plânge, nu are cu cine să vorbească.

În ciuda situației vitrege de care are parte nu a lipsit nicio zi de la școală

Dimineața merge la școală, unde se deplasează cu bicicleta. Nu lipsește nici măcar o zi, iar întors acasă băiatul se apucă de treburile gospodărești pentru a se putea întreține.Muncește în grădina care-i asigură traiul de zi cu zi, iar zilele lui sunt umbrite doar de singurătatea pe care trebuie să o accepte în timpul nopții.

Cazul a fost făcut public de profesoara băiatului care a răspândit informația pe rețelele de socializare, conform Libertateapentrufemei. În urma mediatizării acestei povești impresionante, băiatul a primit ajutor din toată lumea, precum și multe oferte de adopție, pe care însă, le-a refuzat categoric, motivând că se descură singur.

FOTO | Așa arată diploma falsificată a peședintelui Transelectrica, Marius Carașol care a mințit în legătură cu studiile... Alocațiile copiilor ar putea dispărea. Orban vrea înlocuirea lor cu vouchere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x