Antena Căutare

Nepasare! Un pacient bolnav de cancer a murit la usa unui medic din Buzau!

Un barbat a murit vineri la usa unui medic din Buzau. Pacientul, bolnav de cancer si chinuit de dureri cumplite, statea la coada ca sa primeasca morfina. I s-a facut rau si s-a prabusit sub ochii ingroziti ai celorlalti bolnavi care isi asteptau randul la medic.

Barbatul, in varsta de de 69 de ani, statea la coada pe holul spitalului cand i s-a facut rau. Avea nevoie de morfina si, desi era grav bolnav, nimeni nu l-a bagat in seama. De vina e sistemul, iar asta o stiu pe pielea lor mii de bolnavi din Romania.

Culmea, barbatul nu venea de acasa, ci chiar din interiorul spitalului. Fusese internat in Policlinica Judeteana din Buzau, in sectia de Boli Interne, iar medicii il trimisesera acasa, ca sa moara langa cei dragi. L-au sfatuit sa faca si o oprire in sectia de Oncologie, ca sa faca rost de morfina. El s-a prabusit fara suflare, chiar in fata usii unui medic. Desi medicii au luptat doua ore sa-l resusciteze, nu s-a mai putut face nimic.

"El a fost externat in stare terminala. Acest deces putea sa survina in urmatoarele 3-4 zile, la domiciliu", a declarat managerul spitalului, Marius Anastasiu.

Este scuza care spala constiinta medicilor din Policlinica Buzau. Insa, la o simpla privire, cei din Ministerul Sanatatii au descoperit deja cateva erori de neinteles. Barbatul fusese internat in sectia de Boli Interne, si nu la Oncologie, asa cum ar fi fost normal. Iar medicii l-au externat inainte sa-i elibereze o reteta, contrar regulamentului. In plus, barbatul, grav bolnav, a fost nevoit sa stea la coada pentru cateva doze de morfina, desi abia se mai tinea pe picioare.

Romii se intorc in Franta, desi taberele lor au fost desfiintate... Primarul interimar din Jilava, impins de datorii la sinucidere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x