Antena Căutare

Un parc de 2 hectare se deschide in Capitala in weekend

Parcul Sfantul Pantelimon, cu suprafata de 2 hectare, amplasat pe malul Lacului Fundeni, va fi inaugurat sambata de Primaria Sectorului 2.



"Am vizat crearea unui parc tocmai intr-un perimetru cu o mare aglomerare de blocuri, cu mii de locatari de toate varstele, de cei mai mici la cei mai in varsta, care aveau nevoie stringenta de un perimetru de recreare pentru petrecerea timpului liber intr-un cadru cat mai frumos si odihnitor", a declarat primarul Neculai Ontanu, care a adaugat ca va participa la deschiderea oficiala a parcului alaturi de copiii din centrele de plasament și din after school-urile din Sectorul 2.

Investitia in Parcul Sfantul Pantelimon se ridica la 1,7 milioane de lei, suma fiind asigurata din bugetul administratiei locale.

Nu au fost uitati nici copiii care au rezervate doua spatii de joaca in suprafata totala de 700 mp, un ansamblu de joaca multifunctional care le va solicita ingeniozitatea si creativitatea, doua balansoare duble, trei leagane duble, un tobogan si doua nisipare.


Foto: Intact Images


VIDEO! Atac in stil mafiot la Braila. Doi indivizi au incendiat un club din localitate... Un angajat ANAF, suparat pe Blejnar, si-a umplut declaratiile de avere cu injuraturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x