Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Incident la bordul unui avion care circula pe ruta Birmingham-Bucureşti. Un pasager ar fi încercat să intre cu forța în cabina piloților

Compania aeriană Blue Air a anunţat că echipajul unui avion care circula pe ruta Birmingham-Bucureşti a fost nevoit să imobilizeze un pasager, din cauza unui incident la bordul aeronavei. Pasagerul bulgar ar fi încercat să intre în cabina piloților, forțând ușa și întrebând șefa de cabină care este codul de acces.

Compania aeriană Blue Air a anunţat că echipajul unui avion care circula pe ruta Birmingham-Bucureşti a fost nevoit să imobilizeze un pasager, din cauza unui incident la bordul aeronavei. Pasagerul bulgar ar fi încercat să intre în cabina piloților, forțând ușa și întrebând șefa de cabină care este codul de acces.

,,În timpul zborului Blue Air, ce a decolat, pe 27 martie, de pe Aeroportul Birmingham, la ora locală 17.42 şi a aterizat, conform programului de zbor, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, la ora locală 22.24, unul dintre pasageri a exprimat un comportament neadecvat, cu semne de nervozitate şi limbaj incoerent”, potrivit unui comunicat.

Potrivit site-ului AeroNews.ro personalul navigant, împreună cu doi pasageri, ar fi reușit să-l imobilizeze pe pasager până la aterizare, moment când a fost predat autorităților. Pe numele cetățeanului bulgar a fost deschis un dosar penal pentru violență fizică împotriva personalului navigant.

,,Întrucât comportamentul pasagerului în vârstă de 27 de ani a continuat să se deterioreze şi respectând procedurile în vigoare, echipajul a decis imobilizarea şi plasarea lui în partea din spate a cabinei. Pasagerul nu a opus rezistenţă, nu a existat panică la bord în niciun moment, întreaga situaţie fiind gestionată cu maxim de profesionalism de echipajul nostru experimentat şi bine pregătit”, se mai arată în comunicat.

Recomandari