Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un paznic a fost înjunghiat într-un club de un tânăr care ar fi agresat o chelneriță. Bărbatul era beat criță 

Un agent de pază al unui club din Arad a fost înjunghiat, duminică dimineață, de către un client de 22 de ani. Agresorul este un bărbat de 22 de ani, care ar fi avut o altercație cu o chelneriță. 

Un paznic a fost înjunghiat într-un club de un tânăr care ar fi agresat o chelneriță. Bărbatul era beat criță

Potrivit Agerpres, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a dezvăluit că incidentul a avut loc într-un local din incinta Ştrandului Neptun, dimineaţă, înainte de ora închiderii clubului.

Conform declaraţiilor date de martori anchetatorilor, un client de 22 de ani, care ar fi fost în stare de ebrietate, ar fi agresat o chelneriţă, iar unul dintre agenţii de pază ai clubului, în vârstă de 30 de ani, a intervenit.

"A vrut să-l scoată afară din local pe agresor, însă acesta a ripostat şi l-a înjunghiat pe agentul de pază de trei ori. Victima are trei plăgi penetrante, iar lama cuţitului a atins şi ficatul victimei, care a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe", a declarat procurorul Pavel Palcu.

Agresorul a fugit după ce l-a înjunghiat pe agent în spate şi în abdomen, însă a fost prins în apropiere, în centrul municipiului Arad, de către colegi ai victimei.

La sosirea poliţiştilor, suspectul a solicitat să fie dus la spital, acuzând că a fost şi el rănit de către agenţii de pază ai clubului. El a rămas internat, motiv pentru care deocamdată nu a putut fi audiat.

"După efectuarea investigaţiilor medicale, va avea loc şi audierea suspectului. S-a efectuat cercetarea criminalistică la locul faptei şi a fost recuperat cuţitul, găsit asupra autorului", a adăugat procurorul de caz.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a început urmărirea penală a suspectului, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Agentul de pază rănit se află în stare stabilă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale.

Recomandari