Antena Căutare

Un pitestean si-a cerut iubita in casatorie pe scena teatrului din oras

Imagini emotionante pe scena unui teatru din Pitesti. Un tanar indragostit si-a invins emotiile si a pasit pe scena ca sa o ceara in casatorie pe iubita sa. Atat de surprinsa a fost tanara, incat a uitat sa raspunda. Pur si simplu a sarit in bratele viitorului ei mire.

Dupa ce a privit din sala piesa "O mireasa de imprumut", tanarul a urcat pe scena ca sa-si gaseasca o mireasa care sa-i ramana alaturi restul vietii.

“Fiindca te iubesc enorm vreau sa-ti petreci tot restul vietii alaturi de mine. Nu ma vad fara tine”, i-a spus tanarul indragostit.

In aplauzele sutelor de spectatori, cei doi tineri s-au sarutat. Abia apoi a venit raspunsul mult asteptat.

George si Alina se cunosc de sapte ani, iar de doi ani traiesc o frumoasa poveste de iubire. Tanara se pare ca astepta de ceva timp inelul de logodna.

Chiar daca a fost ceruta in casatorie la sfarsitul piesei "O mireasa de imprumut" Alina nu este superstitioasa si abia asteapta sa imbrace rochia alba.

Un barbat a murit dupa ce a cazut cu masina intr-un pasaj de pe autostrada Bucuresti-Pitesti... Peste 100 de caini s-au intrecut prin nametii din Harghita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x