Un politician de 43 de ani a murit imediat după externare. A fost tratat de COVID-19 și avea două teste negative

Dragoș Turcitu, membru PNL, a murit la câteva ore după ce a fost externat în urma tratamentului pentru COVID-19. Politicianul de 43 de ani a fost externat sâmbătă, 1 august, după două teste negative.

Dragoș Turcitu

Fostul director al Serviciu Judeţean de Pază Olt, Dragoș Turci, a murit sâmbătă, în aceeași zi în care fusese externat, după ce fusese tratat de coronavirus.

Bărbatul, care era membru PNL, fusese internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în urmă cu aproape 10 zile, dar a fost externat sâmbătă, cu două teste negative, scrie Adevărul și publicația slătineană Gazeta nouă.

Sâmbătă s-a simțit rău și a murit la scurt timp, după ce ar fi suferit un infarct.

Potrivit mărturiei unui prieten al politicianului, Turcitu a ieşit de la baie acuzând că resimte dureri în braţul stâng.

În trecut a ocupat funcţia de director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, fiind promovat de preşedintele CJ Olt de la acea vreme, Jenel Copilău (PRM).

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri