Un polițist a bătut un șofer de autobuz! După o singură lovitură, bărbatul a căzut ca secerat - Video

 

Un agent din Braşov a fost filmat când loveşte un bărbat de 60 de ani, şofer de autobuz. După o şicană în trafic, poliţistul l-a urmărit pe adversarul său până la autobază. Acolo, agentul în civil a atacat brutal. Martorii spun că a fost la un pas să calce cu maşina un bărbat care încerca să-l împiedice să plece înainte de sosirea colegilor săi poliţişti.

Cu o singură lovitură şi în doar o secundă, poliţistul l-a doborât pe şoferul autobuzului. Bărbatul zace la pământ, iar colegii lui privesc înspăimântaţi scenele. Agentul stăpânit de furie a atacat din senin. 

Fără să pară îngrijorat de starea victimei, poliţistul de 43 de ani este filmat când intră într-un birou din autobaza Regiei Autonome de Transport Brașov. 

După câteva minute, agentul porneşte în trombă. Iar la poartă face o nouă victimă. Un angajat care se pune în faţa maşinii sale.

Totul s-a derulat fulgerător, după o şicanare în trafic. Poliţiştul nu şi-ar mai fi putut stăpâni nervii după ce şoferul autobuzului l-ar fi înjurat și i-ar fi arătat semne obscene. Apoi a început urmărirea până la autobază, unde agentul şi-a făcut singur "dreptate". Spre surprinderea tuturor.

Imediat după altercaţie, potrivit unor surse, agentul şi-a anunţat colegii că, în timpul său liber, a fost implicat într-un scandal. Tot atunci ar fi fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. O anchetă internă a fost declanşată, iar la parchet a fost deschis un dosar penal pentru lovire. Poliţistul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Iar victima lui se teme acum să vorbească. După lovitura care l-a lăsat inert, omul a ajuns la spital.facebook whatsapp twitter pinterest