Un polițist a fost filmat în timp ce își sperie colegii din secție! Și asta nu e totul!

 

Imagini incredibile au fost filmate în sediul Poliţiei Lupeni, din judeţul Hunedoara! Doi poliţişti se distrează copios chiar în biroul ofiţerului de serviciu!

Mai mult, agenţii filmează tot, ba chiar pun imaginile pe Internet. În filmuleţul făcut cu un telefon mobil se vede cum unul dintre polițiștii, care a capturat un porumbel, își sperie colegii cu el.

Chiar dacă pare o glumă nevinovată, situația este totuși mai gravă decât pare, spun surse din Poliţie. Distracţia se petrece în camera ofiţerului de serviciu, cel care trebuie să să știe tot ce mișcă în instituție. Iar acolo, incinta e considerată securizată, sau, cu alte cuvinte, e "seiful" în care stau arme și documente importante.

În camera respectivă nu prea ar avea ce să caute persoane străine, iar polițiștii la momentul acela erau asimilați unor persoane străine, chiar dacă erau în uniformă.

Apoi, foarte important este și faptul că s-a făcut o filmare neautorizată într-o incintă cu grad de securitate sporit, într-o încăpere în care se depun chiar şi documente secrete.

Rămâne de văzut dacă și Inspectoratul General al Poliţiei Române va gusta gluma polișțiștilor din Lupeni sau va considera că s-au încălcat reglementările legale.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe