Antena Căutare

Un politist din Dej a devenit erou, dupa ce a salvat o tanara care vroia sa se sinucida

Politistul erou din Dej care si-a riscat viata pentru a salva o tanara ce vroia sa isi puna capat zilelor a atras admiratia intregii comunitatii. Primarul orasului a promis ca il va recompensa, in vreme ce tanara, de pe patul de spital, a inteles ca cel mai pretios lucru este viata si este recunoscatoare pentru noul inceput primit de la politistul salvator.

Gestul disperat al tinerei din Dej ar fi putut deveni o adevarata drama pentru familia sa. Dezamagita in dragoste, fata s-a aruncat in Somes. Salvarea a venit de la politistul care a sarit dupa ea fara sa stea pe ganduri. Comunitatea locala vrea acum sa isi recompenseze eroul.

Omul legii ar putea deveni chiar cetatean de onoare al orasului. Decizia urmeaza sa fie luata maine. Pe langa titlu, insa, politistul va avea mereu recunostinta tinerei care ii datoreaza viitorul.

A petrecut insa clipe de cosmar in apele Somesului. Momente grele si pentru politistul care a tinut-o in brate pana la venirea pompierilor. Omul insa a ignorat toate riscurile.

Dupa ce va iesi din spital, adolescenta va fi consiliata psihologic.


Peste 600.000 de romani isi serbeaza onomastica de Sfantul Vasile... UPDATE! Arges. Politistul sinucigas, care a impuscat un barbat din gelozie, a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x