Antena Căutare

Un politist din Gorj a fost retinut pentru omor

Un politist din Gorj a fost retinut, luni, de Tribunalul Bucuresti, pentru detinerea nelegala a unui suspect pentru furt si lovirea acestuia in timpul anchetei, care dupa cateva ore de la eliberare a murit, informeaza Ministerul Public, citat de Mediafax.

Bogdan Eugen Papuzu a fost arestat preventiv pentru acuzatiile de lipsire de libertate, retinere nelegala si cercetare abuziva, omor calificat si deosebit de grav.


Potrivit sursei citate, in noaptea de 17 spre 18 noiembrie 2008, agentul de politie Bogdan Eugen Papuzu, cu ocazia unei cercetari la fata locului efectuate in urma unei sesizari privind un presupus furt dintr-un local, l-a ridicat pe D.N. si l-a dus la postul de politie, unde, sub pretextul identificarii lui, a fost detinut nelegal aproximativ patru ore, timp in care nu au fost intocmite actele necesare retinerii.

Probele administrate au mai relevat faptul ca victima fusese identificata, prin legitimare, chiar la momentul la care agentul de politie, insotit de un alt coleg, a ajuns la fata locului.

In timpul detinerii nelegale, victima D.N. a fost lovita, ridicata de la sol dupa cadere (de cinci, sase ori) si lovita din nou, context in care, la un moment dat, s-a lovit cu capul de un ghiveci de flori si, ulterior, de podeaua de ciment din postul de politie.

In dimineata zilei urmatoare, victima a fost dusa de catre agentii de politie la locuinta surorii sale, unde, in jurul pranzului, a decedat.

Vezi programul de la metrou in zilele de Paste!... Proiect de lege: Avortul, posibil doar cu aviz de la psiholog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x