Antena Căutare

Polițist din Craiova, surprins fără mască de protecție într-un magazin: ”Unde este masca dumneavostră?” Răspunsul omului legii te va revolta

Un polițist local din Craiova a fost surprins încălcând normele asupra cărora ar fi trebuit să vegheze. Mai exact, agentul a intrat într-un magazin fără a purta mască de protecție.

Comportamentul poliţistului a fost imediat sancţionat de un cetăţean. Omul a filmat schimbul dereplici cu agentul şi l-a postat pe facebook.

Imaginile au ajuns şi la conducerea poliţiei locale Craiova care a promis că va analiza incidentul şi îl va sancţiona pe angajat dacă raportul Comisie de Disciplină va indica necesitatea acestei acţiuni.

Ultimă oră! Încă un record de cazuri noi de COVID-19, în România! 799, în ultimele 24 de ore! 35.802, în total

”Unde este masca dumneavoastră?”, în întreabă bărbatul pe polițist, în timp ce acesta răspunde: ”Sunt în ușă, mă uit.”

Record de îmbolnăviri în România, în ultimele 24 de ore

Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, vineri, la 35.802 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 799 de noi îmbolnăviri din 18.986 de teste efectuate, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Criza medicală se va adânci în toamnă, în România. Avertismentul unui medic: ”Avem doar 1.000 de doctori specialiști ATI. Va fi o problemă majoră!”

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.598 au fost externate, dintre care 22.312 de pacienţi vindecaţi şi 2.286 de pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare.

Totodată, până în prezent, 823 de pacienţi cu test pozitiv au fost externaţi la cerere. Până astăzi, 1.988 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

Focar de coronavirus la o fermă din Marea Britanie. Zeci de români, confirmați pozitiv cu COVID-19... "Carantinarea bunurilor" a fost eliminată complet din lege. Cum arată forma finală a documentului privind izol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x