Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Video! Un polițist își ia viața sub privirile îngrozite ale iubitei sale. Care a fost motivul halucinant pentru care a recurs la acest gest

Moarte tulburătoare! Un căpitan de poliție își ia viața sub privirile îngrozite ale iubitei sale

Un căpitan de poliție se omoară în fața iubitei sale! Bărbatul a mers în locul unde lucra femeia și la scurt timp acesta s-a împușcat în cap cu arma din dotare. Imagini cu puternic impact emoțional

Un eveniment tragic s-a întâmplat în urmă cu puțin timp, atunci când un căpitan de poliție s-a împușcat în cap, chiar în fața iubitei sale. Nefericitul accident a avut într-un magazin de haine pentru forțele de ordine din Medellin, Columbia, acolo unde lucra partenera sa de viață.

Căpitanul Edilberto Ortiz Correa, care a servit poliției în calitate de comandant al GOES în acest oraș, a fost surprins într-un material în momentul în care s-a sinucis cu arma din dotare sub privirile îngrozite ale prieteni și ale câtorva oameni care erau la fața locului.

Conform declarațiilor, totul a pornit de la o discuție aprinsă între cei doi, iar în scurt timp polițistul a apăsat pe trăgaci cu scopul de a-și lua viața.

Edilberto Ortiz a fost transportat de urgență la clinica Soma din acel oraș, unde medicii l-au diagnosticat cu moarte cerebrală, iar câteva ore mai târziu a murit din cauza stării de sănătate extrem de grave.

Poliția Medellin transmite un mesaj emoționant în memoria colegului lor, care mai mult de 15 ani a slujit instituției de poliție din oraș, de unde a primit numeroase premii pentru rezultatele sale excepționale împotriva crimei organizate din orașul Medellin.

Generalul Eliecer Camacho, șeful poliției din Medellin a explicat moartea colegului său prin: „Ortiz Correa și-a luat viața din pricina unei probleme personale”.

Camerele de supraveghere din acel loc au înregistrat cumplitul moment în care căpitanul Ortiz a recurs la acest gest necugetat. Imagini cu puternic impact emoțional:

Recomandari