Antena Căutare

Un polițist și-a pus capăt zilelor, la doar 28 de ani. Gestul soției l-a distrus: „L-au găsit spânzurat, în dormitor”

Durere fără margini în Suceava. Un polițist a fost găsit fără suflare, în propria casă, miercuri dimineața. Tânărul de 28 de ani și-a pus capăt zilelor într-un mod tulburător, dupăo ceartă cu soția sa. Cei doi erau căsătoriți de un an.

Un polițist și-a pus capăt zilelor, la doar 28 de ani. Gestul soției l-a distrus: „L-au găsit spânzurat, în dormitor”
Arhivă

Șeful polițistului a fost cel care l-a descoperit. Tânărul de 28 de ani se spânzurase, în dormitor.

Bărbatul lucra la postul de poliţie din Dorneşti şi nu a mai mers la serviciu miercuri, dar nici la telefon nu răspundea. Îngrijorat, șeful de post a mers să îl caute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Secretul ascuns în casa unui medic, fost profesor universitar, a fost descoperit, după 50 de ani! Poliția a luat cu asalt clădirea: „Analizăm tot. Cel mai vechi datează din 1960”

Poliţiştul în vârstă de 28 de ani lucra din 2015 la postul de poliţie din Dorneşti, judeţul Suceava. Aceleaşi surse susţin că marţi seara acesta era însurat de un an, iar marţi seara s-ar fi certat cu soţia, care l-a părăsit.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Un bărbat din Bistrița a făcut amor cu propria fiică, ani la rând. Cei doi au împreună un copil: „Nu a forțat-o nimeni. Totul a fost cu consimțământul ei”

Ministrul Sănătăţii, anunț de ultimă oră despre prețul medicamentelor în România! „Luptăm pentru dispariția acestei taxe... Ludovic Orban, declarație bombă despre alocațiile copiilor! „Nu am spus niciodată așa ceva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x