Căutare Live

Un porc s-a dus la Primărie. Nu e glumă! S-a întâmplat în Râșnov. Cum a ajuns animalul pe treptele instituției

Imagini neobişnuite în centrul oraşului Râşnov. Cu două zile înainte de Ignat, un porc a ţinut să fie vedetă mai devreme. Animalul parcă a simţit ce urmează să i se întâmple aşa că a fugit din curtea stăpânului.

Imagini neobişnuite în centrul oraşului Râşnov. Cu două zile înainte de Ignat, un porc a ţinut să fie vedetă mai devreme. Animalul parcă a simţit ce urmează să i se întâmple aşa că a fugit din curtea stăpânului.

Nu s-a lăsat prins prea uşor! Spre seară, după ore bune, a ajuns chiar şi la Primărie, unde s-a oprit pe scările din faţa instituţiei.

Filmarea a devenit virală şi a stârnit un val de comentarii pe Facebook.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Lovitură CRUNTĂ pentru români! Facturile la curent vor crește colosal de mult...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri