Antena Căutare

Un poștaș a furat 30.000 de lei din pensiile bătrânilor, iar apoi a fugit în Franța! Cum și-a justificat fapta 

Un poștaș din Constanța a furat pensiile mai multor bătrâni, chiar în ajunul Crăciunului, iar apoi a fugit în Franța, potrivit portalului replicaonline.ro.

Un poștaș din Constanța a furat pensiile mai multor bătrâni, chiar în ajunul Crăciunului, iar apoi a fugit în Franța, potrivit portalului replicaonline.ro.

Totul s-a petrecut în urmă cu aproape trei ani, în 2016, însă a ieșit la iveală abia acum, după ce bărbatul a făcut recurs, pe 20 septembrie 2019, la pedeapsa de doi ani de înschisoare cu executare primită în luna iulie.

Se pare că angajatul Poștei Române a achitat în fals mai multe mandate de pensii, înscriind pe cupoanele de mandate date nereale de legitimare ale destinatarilor, semnând în locul destinatarilor de drept, după care și-a însușit sumele provenite din acestea în valoare de 29.974 lei.

Ulterior, pensionarii care nu și-au primit banii de sărbători s-au plâns dirigintei, care a constatat după verificarea în sistemul informatic că pensiile trebuiau să fie achitate de factorul poştal Costel T. Poştaşul a fost trimis în judecată pentru delapidare, după ce a recunoscut că şi-a însuşit banii pensionarilor pentru a plăti o datorie.

Bărbatul a refuzat să presteze muncă în folosul comunităţii pentru a primi o pedeapsă cu suspendare, astfel încât îşi va ispăşi condamnarea în regim de detenţie.

Deocamdată, însă, el n-a fost găsit la locuința lui, iar tatăl bărbatului a declarat că e plecat în Franța.

Pasajul de la Doamna Ghica, în valoare de 28 de milioane de euro, a primit autorizația de construire! Cât timp vor dura ... SRI: Exerciţiul antitero început în Bucureşti continuă la Universitatea Biotera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x