Antena Căutare

Un postas a furat pensiile tuturor batranilor dintr-un sat aradean

Un simplu postas a devenit cel mai vanat om din Arad. Tanarul a reusit sa fure banii de pensii ai batranilor dintr-o comuna chiar de sub nasul dirigintei. Inainte sa dispara, a luat si frigiderul si televizorul oamenilor la care statea cu chirie.

Necajiti ca nu si-au primit banii, batranii au inceput sa dea tarcoale casei in care postasul statea cu chirie. Asa au aflat ca barbatul. a fugit.

In urma cu patru zile, postasul trebuia sa le aduca banii. Barbatul a ajuns in oficiul postal, dar pentru ca era in preaviz, diriginta nu i-a mai dat banii. Omul a scos atunci un teanc de scrisori pe care le-a pus peste fisicul de bani, iar cand sa plece, a luat tot teancul si s-a facut nevazut. Chiar daca sunt suparati ca nu si-au primit banii, oamenii nu sunt mirati.

“Angajatul suspectat ca sustras banii este cautat de catre politisti, iar daca angajatorul va considera de cuviinta sa depuna plangere si pentru diriginta acestui oficiu se va putea face cercetari si pentru infractiunea de neglijenta in serviciu”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arad.

Se pare ca postasul a furat peste 18.000 de lei. Conducerea postei promite ca oamenii isi vor recupera banii.

Elevii merg la scoala doar ca sa aiba un punct fix de intalnire... Panica printre parintii din Piatra Neamt: Mai multe eleve, acostate de persoane dubioase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x