Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Un preot a fost amendat de polițiști după ce a ținut o slujbă religioasă în curtea bisericii. O femeie i-a sărit în apărare: ”Mi-a murit şi mie soţul, să nu-l pomenesc?”

Un preot din Râmnicu Vâlcea a fost amendat cu 20.000 de lei după ce a fost surprins de polițiști în timp ce efectua o slujbă religioasă în curtea bisericii.

Un preot a fost amendat de polițiști după ce a ținut o slujbă religioasă în curtea bisericii

Deși autoritățile au interzis slujbele religioase, un preot din Râmnicu Vâlcea nu a ținut cont de prevederile Ordonanței Militare.

„Organele Statului Poliţist în acţiune: 20.000 lei amendă pentru un preot care nu respectă ordonanţele militare care trimit iobagii la muncă în Germania, permit activitatea din supermarketuri, dar nu permit Sf. Liturghie în duminica din Postul Mare.

Ultimă oră! Încă o femeie a fost ucisă de COVID-19! Bilanțul a ajuns la 157! Numărul cazurilor de îmbolnăvire, în 24 de ore, este în scădere

Obişnuiţi-vă cu acest tip de dialog: - Mi-a murit şi mie soţul; să nu-l pomenesc, domnule?! / - Nu aveţi voie, doamnă!”, a scris cel care a postat înregistrarea, menţionând unde s-a petrecut incidentul şi faptul că preotul amendat se numeşte Nicolae Proteasa.

Totul s-a petrecut duminică, 5 aprilie, în biserica Sfântul Ion din Râmnicu Vîlcea, pe o alee retrasă. Zece persoane au luat parte la evenimentul respectiv, iar enoriașii prezenți au sărit în apărarea preotului.

Incident în Brăila, în plină zi: Un jandarm filmat în timp ce lovește un copil, după ce a fost legitimat (VIDEO)

”Nu vă supăraţi, dar vă rugăm nu vă supăraţi, dar părintele nu poate să ne controleze pe toţi... Vă rugăm frumos...”, au spus unii dintre enoriași, în timp ce polițistul nu s-a lăsat impresionat: „Asta e batjocură. Lipsă de respect faţă de autorităţile statului. Când Ordonanţa Militară spune clar ce aveţi de făcut şi de respectat”.


Recomandari