Un preot a fost condamnat la doi ani cu suspendare după ce a furat peste 500.000 de euro! Enoriașii au luat o decizie șocantă!

Un preot din Italia a fost condamnat la doi ani cu suspendare după ce a furat peste 500.000 de euro din banii parohiei din cauza dependenţei de jocurile de noroc. Duhovnicul a scăpat de o pedeapsă cu executare după ce a promis că va restitui banii, în rate, şi va urma un tratament psihiatric împotriva dependenţei.

Un preot din Italia a fost condamnat la doi ani cu suspendare după ce a furat peste 500.000 de euro din banii parohiei din cauza dependenţei de jocurile de noroc.

Smiley News. Nu, nu este în Vaslui! Preot pe trotinetă la slujba de Înviere: "La Rusalii, o să fie pe hoverboard"

Duhovnicul a scăpat de o pedeapsă cu executare după ce a promis că va restitui banii, în rate, şi va urma un tratament psihiatric împotriva dependenţei.

Bărbatul se retrăsese, în octombrie 2016, din parohia situată în apropiere de Veneţia, motivul oficial fiind "epuizarea". Preotul era foarte îndrăgit în oraş iar unii localnici ar fi mărturisit că sunt dispuşi să-l ierte.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri