Antena Căutare

Un preot a fost prins că-i trimitea mesaje de iubire unei adolescente de 15 ani! Și totul a început în biserică!

Un preot reformat din Bihor a rămas, temporar, fără dreptul de a mai îmbrăca haina preoţească! Bărbatul a fost prins că-i trimitea mesaje de iubire unei adolescente de 15 ani!

Un preot reformat din Bihor a rămas, temporar, fără dreptul de a mai îmbrăca haina preoţească! Bărbatul a fost prins că-i trimitea mesaje de iubire unei adolescente de 15 ani!

Nici soţia însărcinată şi nici copilul pe care îl are deja acasă nu au constituit vreo piedică în calea sentimentelor preotului.

Potrivit unor surse, preotul reformat a pus ochii pe tânără în urmă cu doi ani, când aceasta a început să frecventeze biserica la care slujea. Sentimentele, însă, i s-ar fi intensificat abia vara trecută. Preotul îi trimitea adolescentei mesaje în care îi spunea că se gândeşte numai la ea, chiar şi atunci când face dragoste cu soţia lui.

Declaraţiile de dragoste nu ar fi ieşit la iveală, dacă tatăl fetei nu găsea în telefon SMS-urile siropoase. Acesta a cerut imediat mai marilor Bisericii Reformate ca preotul, căsătorit şi tată, să nu mai aibă voie să poarta sutana şi să ţină slujbe.

Reclamaţia tatălui îngrijorat i-a revoltat pe unii credincioşi, în timp ce alţii au ales să sară în apărarea preotului. Numai că Biserica Reformată nu iartă astfel de abateri imorale.

Şi, chiar dacă preotul şi-a negat faptele în faţa localnicilor, odată ajuns la Episcopie, a recunoscut totul. Comisia de Disciplină a decis ca preotul să-şi părăsească parohia şi i-a interzis să mai oficieze vreun serviciu religios pentru minimum un an de zile.

Vremea devine capricioasă în toată țară! Ce anunță meteorologii pentru weekend... România, în pericol? Instituții importante au fost ținta unui atac cibernetic de amploare: „Nu se vor opri aici. Vom ave...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x