Antena Căutare

Un preot din Constanta, retinut pentru trafic de etnobotanice

Un preot din Constanta a fost retinut pentru trafic de etnobotanice. Substante care ajungeau inclusiv la elevii de liceu. Anchetatorii spun ca barbatul nu actiona singur, ci impreuna cu o retea de traficanti din Vaslui

Procurorii spun ca de mai bine de un an, preotul Gabriel Bucica livra retelei de traficanti din Vaslui colete cu etnobotanice pe care le ridica din Portul Constanta. Plicurile cu substante interzise erau apoi vandute cu 10 lei bucata, inclusiv elevilor de la liceele din oras. Preotul lucra direct cu liderul retelei, care a fost prins, saptamana trecuta, impreuna cu alti cinci traficanti, de procurorii DIICIOT din Vaslui. La domiciliile lor au fost gasite peste 700 de plicuri cu substante etnobotanice care urmau sa fie vandute.

Anchetatorii au mers pe firul retelei si asa au ajuns la preotul din Constanta. Barbatul are 32 de ani si tinea slujbe la Catedrala Arhiepiscopala din Constanta, de cand absolvise facultatea.

El a fost retinut si va ajunge astazi in fata instantei din Vaslui cu propunere de arestare preventive, caz in care Arhiepiscopia Tomisului va propune excluderea lui din randul fetelor bisericesti. Deocamdata, preotul a fost suspendat pe perioada anchetei.

Trei persoane mascate au jefuit un supermarket din Capitala. Le-au amenintat cu moartea pe angajate si au fugit cu 4.500... Un sofer din Iasi a reusit "performanta" sa tamponeze 18 masini dintr-o parcare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x