Antena Căutare

Acuzații grave la adresa unui preot din Prahova! O mamă susține că i-a bătut copila în timpul orei de religie dintr-un motiv halucinant

O mamă din comuna Lapoș îl acuză pe preotul din sat că i-a bătut fiica în timpul orei de religie! Din povestirile mamei, se pare că preotul Gabriel Bușaga i-a tras fiica de păr și a pălmuit-o, pe motiv că aceasta l-a înjurat.

Un nou caz de violenţă zguduie sistemul de învăţământ! O mamă acuză un preot că i-a bătut fetița de clasa a treia în timpul orei de religie! Bărbatul a tras copila de păr, a pălmuit-o și a ținut-o o oră în picioare până i s-a făcut rău

Colegii micuței de clasa a treia susțin contrariul și neagă faptul că eleva i-ar fi adresat vreun cuvânt urât profesorului. Mama copilei nu a depus plângere la poliție pentru că îi este frică, însă a reclamat compartamentul necuviincios al profesorului către directorul școlii.

Acesta i-a promis că va lua măsuri, însă ieri, 28 martie, copila a fost pedepsită din nou de profesorul de religie, punând-o să stea toată ora în picioare, până i-a venit rău, potrivit ziarulincomod.ro.

Pe de altă parte, directorul școlii din comuna Lapoș, Gheorghe Dragu, a declarat pentru ziarul Incomod că nu știe exact ce s-a întâmplat, dar că nu crede că fata a fost bătută de preot.

“A fost o discuție pe care a avut-o la ora de religie, dar nu a fost agresată. Preotul este o persoană mai… vorbește ca la biserică, mai tare, e și profesor de religie, dar nu s-a întâmplat nimic deosebit. A ridicat puțin tonul. E o chestie care se utilizează în activitatea didactică, când cineva nu e atent, ridici tonul. Eu n-am văzut așa ceva, nici părintele (n.r. preotul) nu susține așa ceva, copiii mai spun și lucruri trăznite atunci când eu știu, nu știu, eu o să stau de vorbă cu preotul, am mai stat o dată”, au fost explicațiile directorului școlii din Lapoș.

Localnicii spun că nu este prima abatare a acestui preot cu privire la un comportament agresiv asupra celor mici, iar cei în măsură să verifice verificitatea acestor declarații o vor face în viitorul apropiat, potrivit ziarulincomod.ro.

Probă nouă la examenul de Bacalaureat! Ce anunță ministrul Educației despre examen... Ecaterina Andronescu, noi schimbări în Educație. Clasa 0 va fi clasa I și se prelungește gimnaziul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x