Antena Căutare

„Ce faci, măi, ninja cu coadă? Mă iei la mișto? Sari la bătaie?”. Un preot și un bărbat, scandal în fața bisericii! Totul a fost filmat! Video

Un preot și un bărbat s-au certat în fața unei biserici, după ce al doilea a început să filmeze lăcașul de cult, enervat că se investesc bani în acesta, în loc să se construiască spitale.  

„Ce faci, măi, ninja cu coadă? Mă iei la mișto? Sari la bătaie?”. Un preot și un bărbat, scandal în fața bisericii! Totul a fost filmat! Video
Scandal între un preot și un bărbat, în fața unei biserici din Oradea.

Bărbatul a mers la o biserică pentru a filma lucrările de renovare, spunând că observă acolo „opulență” și că se face o investiție inutilă.

La un moment dat, în timpul filmării, un preot s-a apropiat de el. Bărbatul a început să îl jignească până când acesta și-a ieșit din fire și i-a împins de mai multe ori telefonul mobil cu care filma.

„De la opulență, am ajuns și la tehnologie. Toate sunt suflate cu aur de 24 de karate și, mai noi, încălzire în pardoseala, să nu alunece berbecuțele și oițele Domnului. Investiție inutilă! Nu spitale! Ia uitați-l pe ninja, este diriginte de șantier. Sonorizarea externă nu lipsește, opulența iar!”, a spus bărbatul care a decis să filmeze lucrările de renovare de la biserică.

„Mă uitam... Aur, încălzire în pardosealaă....Paturi de psital câte aveți aici?”, l-a întrebat bărbatul pe preot. „Multe!”, i-a răspuns preotul. „Multe.. N-au ei trebă. Din banii publici.. Aveți și vin liturgic aici? Dacă îmi este foame îmi dați dumneavostră?”, a continuat bărbatul. „Vă dau, dacă vă e foame”, i-a răspuns părintele. „Păi îmi dați sau vă lăudați? Când îmi dați?”, a continuat discuția. „Acum. Ați mâncat ceva azi?”, a întrebat preotul.„Nu!”, i-a răspuns bărbatul din spatele camerei de filmat. „Se vede!”, a spus preotul.

De aici, dialogul dintre cei doi a degenerat. Bărbatul cu camera de filmat a început să îl jignească pe preot.

„Ce faci, măi ninja cu coadă? Mă iei la mișto? Eu am vorbit frumos. Ia mâna de pe cameră! Ce ai? Ești violent? Așa te învață Dumnezeu?”, a spus bărbatul.

La un moment dat, preotul a mers la mașina lui, parcată în apropierea bisericii, ca să își ia telefonul mobil și să filmeze și el, la rândul lui. El i-a spus bărbatului să plece, a menționat că se află pe domeniul bisericii și că nu are voie să îl filmeze. „Blestemat o să fii!”, i-a spus, la un moment dat, preotul.

La fața locului au ajuns și oamenii legii pentru a aplana conflictul.

Percheziţii ale poliţiştilor şi procurorilor DIICOT Iaşi în trei judeţe, pentru destructurarea unei grupări de contraban... Made in Romania: Au lăsat stâlpul fix în mijlocul intersecţiei după ce au terminat de asfaltat șoseaua. "Nu, nu e s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x