Antena Căutare

Un primar din Alba si-a dotat comuna cu hotspot-uri pentru internet wireless

Si-a adus comuna pe culmile tehnologiei si a dat o noua definitie satului idilic romanesc. Un primar din judetul Alba a amplasat hotspot-uri in toate cele sase sate ale comunei sale.

Astfel, toti cei 2.500 de locuitori, multi dintre ei la varsta de pensionare, isi vor putea scoate tabletele la vedere, pe orice ulita din sat. Un drept constitutional, spune primarul, de care cetatenii lui au fost privati pentru prea mult timp.

Pe stalpii comunei Ciugud, din judetul Alba, se anunta deja o noua era. O era a internetului fara fir. Tinerii si batranii satului asteptau de mult asta. Prioritate au avut, insa, alte probleme comunale: Este, la urma urmei, un pas spre normalitate. Avand in vedere faptul ca am terminat cu tot inseamna apa, canal, strazi. Sa aiba posibilitatea sa aiba internet wi-fi aproape in toate locurile din comuna asta.

Internetul wireless mai are o misiune, spune primarul. Aceea de a atrage un numar cat mai mare de turisti in comuna Ciugud. Totul este posibil. Hotspot-urile au impanzit comuna, iar conexiunea, se lauda oamenii, e chiar mai buna decat in Capitala.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Razvan si Dani sustin campania "Ajut-o pe Odette sa traiasca"... De rasul lumii! Un fost angajat al Regiei de transport din Constanta a furat un autobuz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x