Antena Căutare

Un profesor a fost gonit de către părinți și elevi în Bistrița. Bărbatul a fost condamnat la patru luni de închisoare după ce a lovit doi copii

Sute de părinţi şi elevi protestează în curtea, dar și în faţa şcolii din comuna Şanţ, judeţul Bistriţa-Năsăud, faţă de întoarcerea profesorului de sport condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare după ce a lovit doi copii.

Un profesor a fost gonit de către părinți și elevi în Bistrița. Bărbatul a fost condamnat la patru luni de închisoare după ce a lovit doi copii
Un profesor de sport nu a fost lăsat să între în școală

În total 200 de părinţi şi elevi au ieşit în stradă, nemulţumiţi de faptul că profesorul care a lovit doi copii ar putea reveni la ore. La fața locului s-au prezentat peste 30 de jandarmi și polițiști pentru a asigura ordinea.

Profesorul Vasile Maternick a fost huiduit în momentul în care a ajuns la şcoala, conducerea instituţiei de învăţământ nu i-a permis accesul profesorului în şcoală, deoarece nu avea documentele medicale vizate de medicina muncii pe care să scrie „apt”.

„A prezentat un document de la medicina muncii pe care nu era bifat <apt>. A anunţat că se va întoarce mâine. Nu este normal ce se întâmplă aici… Ce este atât de greu, ca ministrul să emită un ordin prin care să se spună că cei care sunt condamaţi, chiar şi cu suspendare, nu au dreptul să profeseze? Sunt un pericol! Domnul profesorul a lucrat în mai multe părţi, a avut probleme şi acolo… A fost dat afară şi de la Ilva Mică şi de la Rodna, dar acolo a fost simplu că era suplinitor, la Şanţ s-a titularizat şi de atunci a început calvarul… Pe 12 decembrie avem cu domnul profesor un proces pentru purtare abuzivă şi distrugere de acte oficiale după ce a rupt catalogul”, a declarat directorul şcolii generale din Şanţ, Daniel Sasu.

Profesorul de sport a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare după ce a lovit, în martie 2017 doi elevi, pe unul dintre ei cu palma, iar pe celălalt cu pumnul. Bărbatul nu se afla la primul incident de acest gen și a fost sancționat de mai multe ori.

Premierul Orban, declarații despre banii pentru salarii și buget: "Sunt autorități locale care nu mai au bani pentr... Ultimă oră! Bombă biologică în România! A fost convocat Comitetul pentru Situații de Urgență!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x