Antena Căutare

Un profesor este acuzat că a dat un elev cu capul de perete! Părinții refuză să își mai trimită copiii la ore: „A venit cu buza spartă”

Încă un profesor este acuzat că-şi agresează elevii! Părinţii spun că bărbatul, care predă educaţie fizică la o şcoală din Capitală, ar fi dat un copil cu capul de perete, în timpul orei de sport. Alţi elevi susţin că au fost loviţi pentru că făceau gălăgie.

Încă un profesor este acuzat că-şi agresează elevii! Părinţii spun că bărbatul, care predă educaţie fizică la o şcoală din Capitală, ar fi dat un copil cu capul de perete, în timpul orei de sport. Alţi elevi susţin că au fost loviţi pentru că făceau gălăgie. Profesorul neagă totul în faţa părinţilor, dar trebuie să dea explicaţii şi în faţa inspectoratului Şcolar, care a deschis o anchetă.

„A fost împins la perete, i s-a pus mâna în piept şi l-a dat cu capul de perete, a jucat mingea practic cu el de perete.”

Aceasta este declarația mamei unui copil de şapte ani, de la şcoala 127 din Capitală, care refuză să mai meargă la orele de sport. Băiatul spune că profesorul l-a agresat. Şi nu e singurul elev care-l acuză.

Bărbatul acuzat este suplinitor şi o înlocuieşte pe fosta profesoară, care a intrat în concediu de maternitate. Împotriva lui, zeci de părinţi au semnat o plângere la Inspectorat.

Profesorul acuzat nu a putut fi contactat. Explicaţii prea multe nu le-a dat nici părinţilor revoltaţi.

Numărul cazurilor de profesori agresivi a crescut, odată cu deprofesionalizarea învăţământului românesc. Asociaţiile de părinţi şi cele profesionale ale cadrelor didactice cer o testare mai eficientă la nivel psihologic şi chiar psihiatric pentru cei care se ocupă de educaţia copiilor.

Veste neplăcută! Cartelele de metrou s-ar putea scumpi! La cât ar crește prețul unei călătorii... De Crăciun, se vinde orice: de la păpuşi făcute manual până la haine personalizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x