Un pui de urs a fost capturat și torturat, fără milă, de un grup de bărbați din Brașov. Sub ploaia de lovituri, animalul se zbate să scape

 
+2 click pentru
galerie

Imagini revoltătoare au fost surprinse lângă o pădure din Brașov. Un pui de urs a fost capturat și chinuit, fără milă, de niște localnici.

În imaginile surprinse cu telefonul mobil se poate vedea cum puiul de urs se zbate disperat ca să scape, în timp ce un bărbat îl ține de ceafă. În plus, animalul este lovit în stomac cu băț de lemn. 

După mai multe minute de chin, puiul de urs a fost eliberat, deoarece torționarilor le-a fost teamă să nu cumva să fie căutat de mama lui. 

Poliţiştii au fost sesizaţi şi au făcut verificări, identificând persoanele din imagini.

„Colegii au făcut verificări cu privire la aspectele care reies din materialul video respectiv. Se pare că persoanele în cauză erau la cules de fructe de pădure, au identificat puiuţul de urs, s-au făcut ceva poze, filmuleţe cu el, însă puiuţul a fost eliberat, fără a i se cauza vreo vătămare”, a transmis Poliţia Braşov.

Poliţiştii au precizat că vor monitoriza în continuare situaţia.

„Situaţia respectivă rămâne în atenţia noastră, întrucât ne dorim ca persoanele care locuiesc sau trec prin zona respectivă, dar şi animalele să nu aibă de suferit”, a mai transmis IPJ Braşov.

Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Sursa: Antena 3facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI