Antena Căutare

Alcoolul i-a luat mințile! Un puști a rămas fără 2100 de lei, după ce a luat un Uber care l-a dus la 160 de kilometri distanță de casă

O noapte petrecută în club s-a încheiat prost pentru un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a consumat prea mult alcool. Adolescentul a luat un Uber, însă a adormit în mașină, în drum spre casă, astfel că a rămas fără 400 de lire sterline. 

O noapte petrecută în club s-a încheiat prost pentru un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a consumat prea mult alcool. Adolescentul a luat un Uber, însă a adormit în mașină, în drum spre casă, astfel că a rămas fără 400 de lire sterline.

Joseph Fergie, un puști de 20 de ani, din Scoția, a petrecut vineri seară, într-un club, iar apoi, la întoarcerea acasă, el și-a comandat un Uber. Pe drum, însă, el a adormit în mașină și s-a trezit la peste 160 de kilometri depărtare de casă.

Deși drumul până acasă ar fi durat doar 15 minute, în mod normal, Joseph a parcurs mai bine de 160 de kilometri, el adormind la scurt timp după ce s-a urcat în taxi. Cel care l-a trezit a fost chiar șoferul, însă atunci când a aflat unde se afla, tânărul nu s-a speriat, ci s-a amuzat teribil.

Potrivit The Sun, tânărul a făcut câteva fotografii pentru a le arăta prietenilor săi ce a pățit. ”Le-am spus tuturor prietenilor mei ce s-a întâmplat și au început să râdă. Nici nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat”.

Ca să se întoarcă acasă, el a fost nevoit să ia mai multe autobuze și trenuri, totul la recomandările oamenilor din jur, întrucât telefonul său rămăsese fără baterie.

A ajuns acasă după 12 ore, însă surprizele nu s-au încheiat pentru el, întrucât atunci când și-a verificat contul a aflat că îi fuseseră retrase nu mai puțin de 400 de lire sterline (aproximativ 2150 de lei)

”Încă mai încerc să pun cap la cap ce s-a întâmplat noaptea trecută și vorbesc cu cei de la Uber să văd dacă am cum să rezolv această situație”.

Mai mulți comercianți din Galați și-au vopsit găinile ca să pară păsări „de curte”... Acestea sunt cele mai căutate joburi! Românii vor să aibă servicii care să le aducă bani mulți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x