Antena Căutare

Alcoolul i-a luat mințile! Un puști a rămas fără 2100 de lei, după ce a luat un Uber care l-a dus la 160 de kilometri distanță de casă

O noapte petrecută în club s-a încheiat prost pentru un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a consumat prea mult alcool. Adolescentul a luat un Uber, însă a adormit în mașină, în drum spre casă, astfel că a rămas fără 400 de lire sterline. 

O noapte petrecută în club s-a încheiat prost pentru un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a consumat prea mult alcool. Adolescentul a luat un Uber, însă a adormit în mașină, în drum spre casă, astfel că a rămas fără 400 de lire sterline.

Joseph Fergie, un puști de 20 de ani, din Scoția, a petrecut vineri seară, într-un club, iar apoi, la întoarcerea acasă, el și-a comandat un Uber. Pe drum, însă, el a adormit în mașină și s-a trezit la peste 160 de kilometri depărtare de casă.

Deși drumul până acasă ar fi durat doar 15 minute, în mod normal, Joseph a parcurs mai bine de 160 de kilometri, el adormind la scurt timp după ce s-a urcat în taxi. Cel care l-a trezit a fost chiar șoferul, însă atunci când a aflat unde se afla, tânărul nu s-a speriat, ci s-a amuzat teribil.

Potrivit The Sun, tânărul a făcut câteva fotografii pentru a le arăta prietenilor săi ce a pățit. ”Le-am spus tuturor prietenilor mei ce s-a întâmplat și au început să râdă. Nici nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat”.

Ca să se întoarcă acasă, el a fost nevoit să ia mai multe autobuze și trenuri, totul la recomandările oamenilor din jur, întrucât telefonul său rămăsese fără baterie.

A ajuns acasă după 12 ore, însă surprizele nu s-au încheiat pentru el, întrucât atunci când și-a verificat contul a aflat că îi fuseseră retrase nu mai puțin de 400 de lire sterline (aproximativ 2150 de lei)

”Încă mai încerc să pun cap la cap ce s-a întâmplat noaptea trecută și vorbesc cu cei de la Uber să văd dacă am cum să rezolv această situație”.

Mai mulți comercianți din Galați și-au vopsit găinile ca să pară păsări „de curte”... Acestea sunt cele mai căutate joburi! Românii vor să aibă servicii care să le aducă bani mulți...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x