Un puști de 14 ani s-a curentat la 10.000 de volți și a supraviețuit! Medicii: ”E cel mai norocos!”

 
+4 click pentru
galerie

Un băiețel în vârstă de doar 14 ani a supraviețuit în mod miraculos, după ce s-a electrocutat, zilele trecute, la un fir de curent prin care treceau nu mai puțin de 10.000 de volți. 

Copilul de doar 14 ani s-a ales cu arsuri pe mâini și pe față, însă a supraviețuit după ce s-a urcat într-un transformator de electricitate  și s-a electrocutat

Copilul, pe nume Nikita, a suferit arsuri și alte răni pe corp, iar acum se află sub atenta supraveghere a medicilor. 

Incidentul s-a petrecut în orașul Zaporizhzhya, Ucraina, iar acesta a fost numit ”cel mai norocos băiat al lunii”, după ce a supraviețuit acestui incident. 

O fetiță de nouă ani și tatăl ei vitreg au murit electrocutați, la duș! Bărbatul încerca să o salveze pe micuță

El a mărturisit în fața oamenilor legii că a vrut doar ”să vadă ce se găsește în interiorul transformatorului”. 

Acest caz nu este singulat, însă, În urmă cu nouă ani, în comuna Vetiș, Satu Mare, Ferencz Lakatos, un băiețel de zece ani, s-a electrocutat la un fir de curent prin care treceau 20.000 de volți și a supraviețuit, cadrele medicale arătându-se, la vremea aceea, uimite de modul în care a supraviețuit: ”Nu am mai întâlnit asemenea caz de supravieţuire. Am avut cazuri în care copii s-au electrocutat la cabluri de tensiune mică şi au murit. E incredibil cum acest copil a supravieţuit“, declara Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Credit foto: Profimedia Imagesfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI