Antena Căutare

Florin a murit cu zile, într-un spital din Marea Britanie! Românul ar fi fost ignorat de medici mai bine de 20 de ore, până când, într-un final, și-a dat ultima suflare

O familie de români din Marea Britanie trece prin momente cumplite. Florin, un tânăr tătic, în vârstă de 30 de ani, a fost lăsat să moară în Spitalul Nortwich Park, după mai bine de 20 de ore de chin. 

O familie de români din Marea Britanie trece prin momente cumplite. Florin, un tânăr tătic, în vârstă de 30 de ani, a fost lăsat să moară în Spitalul Nortwich Park, după mai bine de 20 de ore de chin.

Familia lui Florin Manea, românul lăsat să moară într-un spital din Marea Britanie, cere să se facă dreptate. Tânărul a mers la spital pe propriile picioare. Treizeci de ore mai târziu, era mort.

Conform observator.tv, nașa de cununie a lui Florin a postat pe Facebook povestea morții acestuia şi acuză medicii că l-au lăsat pe român să moară cu zile, în spital. Conform sursei, Florin ar fi început să se simtă rău pe 20 februarie, așa că s-a prezentat la Spitalul Nortwich Park.

În ciuda faptului că Florin avea simptome grave - vomita sânge, avea scaune cu sânge și o stare generală alterată - nu a fost băgat în seamă de niciun cadru medical. Abia 20 de ore mai târziu, după ce a leșinat de trei ori, a primit îngrijiri.

Andreea, nașa de cununie a lui Florin, mai spune că tânărului i s-a făcut anestezie generală, din care nu s-a mai trezit, decesul fiind declarat la 30 de ore după ce ajunsese la spital.

Într-un update la postare, tânăra româncă mai scrie că cei de la spital refuză să îi arate soţiei lui Florin fişa medicală şi să îi spună ce i-au administrat acestuia. Familia vrea să afle ce l-a ucis pe tânăr, dar nimeni nu dă, deocamdată, vreun răspuns.

Detalii pe: https://observator.tv/extern/florin-roman-mort-anglia-familie-acuze-grave-spital-dreptate-30-ani-286091.html

Drama unui tată, mort în casă de cinci zile. L-au găsit în pat, cu poza copiilor lângă el... Medic prins beat criță la volanul maşinii de asistenţă primară. Polițiștii l-au filmat în timp ce-l ajutau să se țină pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x