Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

S-a dus băut la examenul auto! Un român a vrut să ia permisul de conducere după ce s-a "înecat" în alcool: "De să nu mă urc la volan?"

Un bărbat din Târgovişte a vrut să scape de emoţiile examenului auto cu alcool, așa că s-a prezentat băut la proba de traseu pentru obținerea permisului de conducere. Polițiștii și-au dat seama că este în stare de ebritate atunci când au urcat în mașină pentru testare.

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, care a trecut cu bine de proba teoretică, a dat cu bâta-n baltă la proba practică. A venit sub influenţa alcoolului la examen, în condițiile în care permisul i-a fost suspendat în urmă cu doi ani tot pentru aceeşi faptă.

"De ce să nu urc? Dacă mi l-a luat beat, tot beat îl luam înapoi, na, aia e!", a declarat bărbatul.

Individul a rămas fără permis de conducere în urmă cu doi ani tot pentru consumul de alcool la volan, însă de data asta s-a întrecut pe sine. Nici măcar oamenilor legii nu le-a venit să creadă că un elev s-a urcat în maşina de examinare sub influenţa alcoolului.

Bărbatul nu a mai susţinut examenul auto, dar a şi picat proba etilotestului.

Viitorii șoferi au spus că oamenii legii ar trebui să îi interzică să mai obțină vreodată permisul de conducere unui asemenea șofer. Instructorul individului susţine că nu l-a simţit că este beat pentru că avea mască: "Eu am ajuns la 7:30 cu mască pe faţă, dacă îmi dădeam seama, îi ziceam sau clar nu veneam să susţină proba practică. Cred că o să-mi un aparat din ăla mic şi le pun aparate la toţi", explică acesta.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și vor efectua cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Recomandari