Antena Căutare

Un român îmbarcat la Madrid, cu diagnostic de coronavirus, a călătorit la bordul unui avion cu aproximativ 60 de pasageri, fiind preluat cu izoleta de la Aeroportul ”Henri Coandă”

Un român îmbarcat la Madrid, cu diagnostic de coronavirus emis de autorităţile spaniole, a călătorit marţi la bordul unui avion cu aproximativ 60 de pasageri, cu destinaţia Bucureşti, fiind preluat cu izoleta de la Aeroportul ”Henri Coandă” şi transportat la Institutul ”Matei Balş”.

”În cursul zilei de 17 martie a.c., pe Aeroportul Otopeni, a aterizat o aeronavă cu pasageri la bordul căreia se afla un cetăţean român, îmbarcat la Madrid, care a prezentat un certificat medical eliberat de autorităţile spaniole care confirmă infectarea cu noul coronavirus (COVID-19). Persoana în cauză NU a respectat recomandarea autorităţilor spaniole, prevăzută în document, de a rămâne în autoizolare timp de 14 zile”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Persoana a prezentat pe parcursul zborului simptome specifice şi a fost preluată de personalul DSP prezent la aeroport şi transportată cu izoletă la INBI Matei Balş. Cei aproximativ 60 de pasageri din aeronavă au fost identificaţi, pentru declanşarea urgentă a anchetei epidemiologice. ”Menţionăm că pasagerii, venind dintr-o zonă afectată, au obligaţia de a se autoizola 14 zile”, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa : news.ro

Un nou container cu deşeuri, sosit din Marea Britanie, a fost descoperit în Portul Constanţa Sud - Agigea... Autoritatea din Comunicaţii: Furnizorii de servicii de găzduire şi furnizorii de conţinut vor putea fi obligaţi să între...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x