Antena Căutare

Un român s-a bucurat că a reușit să-și cumpere o mașină mai ieftină, însă ce a descoperit apoi i-a știrbit fericirea

Un român s-a bucurat că a reușit să-și cumpere din străinătate o mașină cu 10.000 de euro mai ieftină față de prețul normal, însă ce a descoperit la graniță i-a știrbit fericirea.

Bărbat în mașină
Un român s-a bucurat că a reușit să-și cumpere din străiătate o mașină cu 10.000 de euro mai ieftină față de prețul normal, însă ce a descoperit la graniță i-a știrbit fericirea | Shutterstock

Bărbatul a încercat să inte în România cu noul său automobil, însă polițiștii de frontieră au făcut investigații și au descoperit că mașina era furată. Românul a dat declarații, precizând prețul pe care l-a plătit pentru acel automobil.

Românul în vârstă de 40 de ani a precizat că a dat puțin peste 20 de mii de euro pentru mașina care ar fi costat în mod normal 30 de mii de euro.

Citește și: O femeie a descoperit în frigider un compartiment ascuns care provacă mirosul neplăcut. Unde se află acest “buzunar”

Ce au descoperit polițiștii de frontieră despre automobilul achiziționat de român din străinătate

„În data de 29 mai 2023, în jurul orei 11.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în ţară, un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism marca BMW 530E, an fabricație 2017, cu numere de înmatriculare Republica Moldova”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Teritorial Iași.

Polițiștii au făcut cercetări și au constat că automobilul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare.

Citește și: O tânără a avut surpriza vieții după ce și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce a descoperit acolo i-a distrus familia

„Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Norvegia, la data de 10.05.2023”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Românul în vârstă de 40 de ani le-a precizat autorităților că nu știa că automobilul pe care l-a cumpărat era semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Citește și: Cum se folosesc odorizantele de mașină sub formă de brăduți, de fapt. Detaliul pe care mulți șoferi nu îl știu

„Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză de la o persoană fizică, cu suma de 20.600 de euro și că s-a bucurat în momentul achiziționării de prețul mic cerut de vânzător, comparativ cu prețul real, de peste 30.000 de euro, al unui asemenea tip de autoturism. De asemenea, acesta a declarat că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 150.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanții I.T.P.F. Iași, potrivit politiadefrontiera.ro.

Singurul patron care își ia cei 60 de angajați cu el în vacanțele de lux, pe banii lui: „Tot personalul este fericit”... Transmisiuni speciale Observator Antena 1 din culisele vizitei Regelui Charles al III-lea în România 2 - 6 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x