Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

„Rămâneți foarte precauți! Am simțit cât de parşiv e virusul ăsta!”. Un român vindecat de COVID-19 a dezvăluit TOT despre cum a reușit să scape! Pe zile! FOTO

Un român vindecat de COVID-19 a dezvăluit cum a reușit să scape de boală, pe zile! Tânărul, din Cluj, a avertizat românii să rămână precauți și după ridicarea stării de urgență.  

Andrei Balint, vindecat de COVID-19.

Tânărul a publicat un infografic în care a punctat evoluția COVID-19, în cazul său, pe parcursul a 28 de zile.

„Chiar dacă e tentant, vă sfătuiesc să rămâneți în continuare foarte precauți.
Vă spun asta pentru că am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul ăsta.

Experiența mea cu #covid19 o puteți găsi în infograficul alăturat.Mulțumesc personalului medical care m-a tratat şi care a dat dovadă de foarte multă empatie pe perioada spitalizării. Aveți grijă de voi şi de cei dragi!”, le-a transmis românilor Andrei Balint.

Pentru el, COVID-19 a început ca o gripă, pe 10 aprilie, cu febră şi frisoane. A urmat un tratament, timp de patru zile, cu paracetamol şi algocamin s-a dovedit ineficient, dar acesta s-a dovedit ineficient.

În cea de-a şase zi de la primele simptome, Andrei Balint a primit confirmarea că a fost infectat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2).

„Rămâneți foarte precauți! Am simțit cât de parşiv e virusul ăsta!”. Un român vindecat de COVID-19 a dezvăluit TOT despre cum a reușit să scape! Pe zile! FOTO

Andrei Balint a ajuns la terapie intensivă, din cauza COVID-19. De două ori!

Potrivit infografului său, pe 23 aprilie, Andrei Balint a fost transferat la Terapie Intensivă, iar tratamentul a funcționat. După o zi, a scăpat de febră. Părea că s-a terminat.

Însă, nu a durat mult și tânărul a fost internat la Terapie Intensivă a doua oară.

Înainte de a învinge COVID-19, Andrei Balint a devenit tată! Soția lui a născut pe 8 mai, dar el a mai avut de așteptat în spital, până pe 13 mai, când a fost externat.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Recomandari