Antena Căutare

I-a smuls din ghearele morții în ultima clipă! Operațiunea dramatică a unui salvamar, filmată pe plaja din staţiunea Jupiter! Imagini tulburătoare! Video

Pe steag roşu, un salvamar a reuşit în ultima clipă să aducă la mal doi turişti captivi în curenţi puternici. Operaţiunea dramatică a fost filmată pe plaja din staţiunea Jupiter.

Pe steag roşu, un salvamar a reuşit în ultima clipă să aducă la mal doi turişti captivi în curenţi puternici. Operaţiunea dramatică a fost filmată pe plaja din staţiunea Jupiter.

În marea agitată, doi tineri de 30, respectiv 35 de ani s-au îndepărtat pericolos de mal. Au intrat în valurile înalte de doi metri cu o saltea, deşi în tot sudul litoralului este steagul roşu arborat, ce interzice scăldatul turiştilor. Un salvamar i-a văzut și le-a sărit în ajutor.

De pe mal, turiştii au urmărit scenele dramatice cu sufletul la gură. Misiune a fost contracronometru.

După minute bune, cei doi tineri au fost aduşi la mal, în apaluzele oamenilor de pe plaja din Jupiter.

Eroul se numeşte Răzvan Viza şi a povestit că nu i-a fost uşor să îi salveze pe cei doi tineri.

Salvamarul nu a apucat să stea de vorbă cu turiștii pe care i-a salvat, pentru că, odată aduși la mal, tinerii au plecat.

De alfel, mulţi dintre cei care au privit scenele teribile nu au înţeles cât de mare a fost pericolul. În câteva minute, alţi oameni se aventurau în larg.

Aproximativ 90 de salvamari sunt prezenţi pe litoral. Vineri,va fi lansată oficial o aplicaţie prin intermediul căreia turiştii pot primi informaţii. Cu serviciul de localizare activat, vor şti ce fel de steag este arborat în zona în care se află şi pot primi diferite alerte.

Ciclistul Dennis nu a fost localizat pentru mai mult de o oră după ce a abandonat în Turul Franţei... Cinci persoane au rămas blocate într-un lift din Zalău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x