Antena Căutare

Un sat constantean, terorizat de un sarpe lung de peste 5 metri

Un sat din Constanta traieste sub teroare. Oamenii nu mai au liniste de cand un sarpe, lung de peste 5 metri, a fost vazut in gospodaria unei familii din satul Cuza Voda. Satenilor le este frica sa mai iasa din casa, si au cerut ajutorul specialistilor, mai ales ca nu este prima oara cand animalul ar fi fost zarit in sat.




Potrivit lui Zeadin Murat, ar putea fi vorba despre un sarpe Boa constrictor, reptila fara venin, care isi omoara prada prin strangere, iar prezenta ei in zona respectiva ar putea avea doua explicatii. "Specia respectiva de reptila a trait in Dobrogea in urma cu sute de ani, dar a disparut. Insa este posibil sa fi rezistat. Mai este ipoteza sa fie cineva care si-a achizitionat sarpele de undeva, din Asia, Africa si pentru ca nu a mai putut face fata sa-l intretina i-a dat drumul", a afirmat reprezentantul asociatiei pentru protectia animalelor.
Specialistii cred ca, cel mai probabil, este vorba de un sarpe boa constrictor. Nu gasesc insa o explicatie cum a ajuns sarpele acolo, in conditiile in care a disparut din Dobrogea cu sute de ani in urma.

Boa constrictor este un sarpe neveninos, care isi omoara prada prin strangere si o inghite in intregime. In functie de marimea pradei, digerarea acesteia poate dura cateva zile sau chiar si cateva saptamani. Este cel mai longeviv dintre toate speciile de serpi, are o durata medie de viata de 20 de ani.

Oradea: O fetita de sapte ani a murit, dupa ce a fost aspirata de gura de evacuare a unui bazin... Maiorul SRI Aifer Enan, acuzata ca a luat mita, denuntata de fratele sau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x