Antena Căutare

Un schior si-a gasit sfarsitul pe partie, la Poiana Brasov

Si-a facut partie spre moarte! Un schior de 65 de ani si-a gasit sfarsitul la Poiana Brasov, dupa ce s-a izbit de temelia de ciment a gardului de protectie. Cobora cu peste o suta de kilometri la ora, fara casca. Asta au spus martorii, care au vazut cum schiorul a murit pe loc cu capul zdrobit.

Schiorul avea 65 de ani de viata si zeci de experienta. Sigur pe el, a incercat o coborare de-a dreptul sinucigasa. Fara slalom. Fara plug.

Turistii care s-au apropiat sa-i dea o mana de ajutor au ramas cu o imagine terifianta. Au sunat la 112 si au spus direct - Un barbat a murit pe partie.

Acum se fac cercetari sa se afle identitate si traumele care au dus la deces. Schiorul venise singur pe partie. O stia ca-n palma si a incercat sa-si depaseasca limitele.

O viteza asemanatoare ar fi avut si fostul realizator de televiziune, Serban Huidu, in accidentul de schi de acum 2 ani. A intrat in coma dupa ce s-a izbit de un copac pe o partie din Austria. Avea casca si a avut zile. Schiorul din Poiana Brasov a preferat sa-si descopere capul in fata mortii.

Un bebelus oparit cu apa fierbinte a fost salvat dintr-un sat inzapezit din judetul Botosani... Sorin Oprescu: "Nu are sens sa marim taxele si impozitele in Bucuresti"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x