Antena Căutare

Un șofer a lovit doi pietoni și a avariat opt mașini, în Constanța. Bărbatul conducea cu portierele deschise (VIDEO)

Imagini șocante au fost surprinse în Constanța, vineri seară, unde un șofer a lovit șapte mașini și doi pietoni, iar apoi a fugit de la fața locului. 

Imagini șocante au fost surprinse în Constanța, vineri seară, unde un șofer a lovit șapte mașini și doi pietoni, iar apoi a fugit de la fața locului.

Potrivit IPJ Constanța, șoferul, a cărui identitate nu se cunoaște deocamdată, a lovit cu mașina șapte autoturisme, pe strada Delfinului din Oraș și a rănit doi pietoni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, în urma impactului, el și-a părăsit mașina la locul accidentului și a fugit.

Cei doi pietoni răniți vor fi transportați la spital.

La ora publicării acestei știri, polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul și îl caută pe șoferul vinovat.

Ce se va întâmpla cu pompierii care au intervenit la incendiul de la Colectiv... Părinții și profesorii sunt șocați. Elevul de 15 ani din Satu Mare, care a căzut de la etaj, la școală, era consumator d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x