Antena Căutare

Un șofer beat a spulberat o mamă și pe bebelușul ei, pe care îl ținea în brate. Femeia își ducea copilul la spital

O ambulanţă SMURD de terapie intensivă, care transporta la spital o mamă şi un nou-născut, a fost lovită de un autoturism scăpat de sub control de către un şofer care a urcat băut la volan, pe o stradă din Târgu Mureş.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Horea" al judeţului Mureş, evenimentul rutier s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Voinicenilor din Târgu Mureş, şi s-a soldat cu avarierea ambulanţei, nefiind înregistrate victime.

"Pacienta fost preluată de o altă maşină a Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Persoana care a provocat accidentul, din celălalt autoturism, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", au precizat reprezentanţii ISU Mureş.

Ca urmare a testării cu aparatul etilotest, conducătorului autoturismului, i-a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Controale la Clinicile Medicale asigurate cu agenţi de pază... Primăria Focşani îi solicită ministrului propus al Dezvoltării, Ion Ştefan, să-şi achite de urgenţă datoriile pentru cas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x