Antena Căutare

S-a urcat la volan beat criță, fără permis, a lovit o mașină, iar când au venit polițiștii, i-a lăsat mască! Rugăminte uluitoare! „Să aveți grijă, berea…”

Un tânăr din Iaşi s-a urcat beat criță la volan, fără să aibă nici măcar permis de conducere, a lovit o mașină, iar când au venit polițiștii, a avut pentru ei o rugăminte ce i-a lăsat mască.

S-a urcat la volan beat criță, fără permis, a lovit o mașină, iar când au venit polițiștii, i-a lăsat mască! Rugăminte uluitoare! „Să aveți grijă, berea…”
Ilustrație.

Şoferul, în vârstă de 28 de ani, avea o alcoolemie de 1.16 mg/l litru alcool pur în aerul expirat şi nici nu avea permis.

Tânărul, din localitatea ieşeană Holboca, a intrat în plin într-un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Când au ajuns poliţiştii, şi-au dat seama că tânărul mirosea puternic a alcool şi l-au pus să sufle în fiolă.

„În urma impactului nu au rezultat victime omeneşti. (...) S-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul avea o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceleaşi surse susţin că atunci când a fost luat la Biroul Rutier, tânârul a avut o rugăminte către poliţişti: „Vă rog frumos să aveţi grijă să nu se agite berea, să nu se răsufle", potrivit Mediafax.

Tânărul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. El a fost reţinut pentru 24 de ore luni seară, iar marţi va fi fi dus la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Premierul Ludovic Orban, anunț de ultimă oră! Ce se va întâmpla cu salariile românilor! „Trebuie să se ţină cont de real... Klaus Iohannis, declarație categorică în privința salariilor și a pensiilor! Ce se va întâmpla. „Este o necesitate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x