Antena Căutare

Un sofer beat, la un pas sa se ia la bataie cu jandarmii si politistii

In Botosani, un sofer a fost la un pas sa se ia la bataie cu jandarmii si politistii, tot pentru ca nu l-au lasat sa plece acasa. Spre deosebire de cetatenii moldoveni, acesta n-a fost tras pe dreapta din cauza nametilor, ci pentru ca mergea pe sapte carari. Era dezorientat din cauza gradelor din sange. Alcoolul i-a dat curaj sa-i ironizeze si sa-i ameninte pe oamenii legii.

Oamenilor legii le-a fost imposibil sa se inteleaga cu soferul turmentat. Ba era nervos, ba avea chef de glume. Dupa ce l-au convins sa sufle in aparatul etilotest, politistii si jandarmii l-au condus la spital.

La spital, barbatul a continuat sa faca circ. Dupa ce medicii i-au prelevat probele de sange ca sa-i stabileasca alcoolemia, barbatul a fost lovit de amnezie.

Totusi, s-a ales cu dosar penal pentru ca a condus beat. Dar acesta nu este singurul lucru pentru care trebuie sa dea explicatii in fata legii.

Ramane de vazut daca atunci cand se va trezi din betie si va intelege ce-l asteapta, soferul va mai fi la fel de glumet.

Inchiderea drumului E85 i-a scos din minti pe oameni... Setea de viteza erau sa-i ia viata unui tanar din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x