Antena Căutare

Bunicul la volan! Un șofer de 90 de ani a făcut prăpăd pe străzi! O tănără de 28 de ani, rănită, a ajuns la spital

Un șofer în vârstă de 90 de ani, care nu a acordat prioritate într-o intersecție, a provocat un accident rutier în urma căruia o tânără de 28 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bunicul la volan! Un șofer de 90 de ani a făcut prăpăd pe străzi! O tănără de 28 de ani, rănită, a ajuns la spital
Un șofer de 90 de ani a făcut prăpăd pe străzi | Mediafax

Un bătrân în vârstă de 90 de ani a provocat un accident în raşul Târgu-Jiu. Autoturismul condus de bărbat a intrat într-o altă mașin, după ce nu ar fi acordat prioritate într-o intersecție din apropierea Coloanei Infinitului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, o femeie din 28 de ani, pasager în maşina lovită, a fost rănită. Cei doi şoferi au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări în acest caz.

Ministerul Educaţiei: Peste 6.600 de elevi, afectaţi de închiderea unităţilor din cauza gripei... Harghita: Trafic închis pe DN 12 C, din cauza căderilor de copaci pe carosabil/ Un copac a căzut pe un microbuz, fără a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x