Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Un șofer era atât de beat la volan, încât nu a mai văzut nimic în fața ochilor. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un șofer din Bărăgan în vârstă de 31 de ani care conducea într-o stare avansată de ebrietate nu a văzut semnalele polițiltilor când a fost tras pe dreapta, iar la scurt timp a pierdut controlul vehiculului, ieșind de pe carosabil.

Un șofer din Bărăgan în vârstă de 31 de ani care conducea într-o stare avansată de ebrietate nu a văzut semnalele polițiltilor când a fost tras pe dreapta, iar la scurt timp a pierdut controlul vehiculului, ieșind de pe carosabil.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au efectuat semnalul regulamentar de oprire asupra unui vehicul condus pe raza localităţii brăilene Bărăganul.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Bărăganul, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,90 mg/l. A fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere vehiculului în stare de ebrietate.

Recomandari