„Un spânzurat atârnă sub un pod! Are salopetă și cască de muncitor!”. Apel macabru la 112! După ce l-au coborât, pompierii au fost șocați de ceea ce au văzut! Foto

 
+2 click pentru
galerie

O alarmă dată la 112 a anunțat că un bărbat spânzurat „atârnă sub un pod”, în salopetă de muncitor și cu o cască pe cap. După ce l-au coborât, pompierii au fost șocați de ceea ce au văzut.

Alarma 112 a fost dată la ora 22.23, în seara de joi, 22 august. Cineva a anunţat că la Mangalia, la podul de la IAS, o persoană este spânzurată şi atârna sub pod. 

Un echipaj de la ISU a demarat în trombă spre locul indicat. Oamenii se adunaseră deja sub pod, privind spre trupul care atârna nefiresc, inert, la metri înălţime. Era îmbrăcat în salopetă de muncitor, albastră, cu o cască de protecţie pe cap.

Când au recuperat corpul, la ora 22.40, pompierii au fost șocați de ceea ce au văzut.

Și-au dat seama că spânzuratul era, de fapt, un manechin, îmbrăcat în acel echipament. De gât avea legat un carton.

„Pe carton nu scria nimic“, a specificat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanţa, potrivit adevarul.ro.

„Am primit apel pe 112 privind o persoană posibil spânzurată de pod. Au fost alocate la caz o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Secţiei Mangalia şi un echipaj medical SMURD B. Ajunşi la faţa locului, colegii au realizat că este vorba de alarmă falsă, atârnat fiind un manechin pe care l-au dat jos“, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanţa.  

O anchetă va încerca să stabilească autorul farsei macabre. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI