Antena Căutare

Un student a gasit pe strada un portofel cu peste 30.000 de euro

Un student de 21 de ani a gasit pe strada un portofel cu peste 30.000 de euro. Nu si-a cumparat nici garsoniera, nici masina, ci i-a predat politiei. Culmea este ca aceasta fapta buna a fost facuta in urma cu doua luni si, de atunci, nimeni nu a venit sa revendice zecile de mii de euro.

Studentul norocos nu s-a gandit sa pastreze acesti bani. A sunat la 112 si i-a predat politiei. Altfel, norocul lui se transforma in ghinion si risca sa primeasca o pedeapsa cu inchisoarea de la pana la trei luni sau o amenda.

Pana la aceasta ora, nu s-a prezentat nimeni la sectia de politie. Plicul cu cei 30.000 de euro inca isi asteapta stapanul, care trebuie sa vina si cu dovezi. Pe langa documentele bancare, de exemplu, pagubitul, sau norocosul dupa cati bani avea in portofel, va fi supus si testului poligraf.

In final, banii castigati cinstit sau nu, vor avea in final o singura destinatie. “Daca nimeni nu va veni sa recupereze acesti bani, vor fi trimisi la bugetul de stat”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Politistii avertizeaza ca persoanele care vor da declaratii false vor fi pedepsite cu inchisoare de la trei luni la doi ani sau cu amenda.

Revolta printre rromi: Un nepot de bulibasa a fugit in lume cu o romanca... Zeci de elevi din Targoviste au fost prinsi de politisti chiulind, in baruri si cluburi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x