Antena Căutare

Un tânăr student a murit la scurt timp după ce a avut cinci apeluri la serviciul de urgență. Ce i-a transmis asistenta

David Nash a murit la vârsta de 26 de ani, după ce a avut nevoie să fie consultat fizic de către un specialist, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

un student portret
Un tânăr student a murit la scurt timp după ce a avut cinci apeluri la serviciul de urgență. Ce i-a transmis asistenta | captură video YouTube

În schimb, tânărul a vorbit de cinci ori la telefon cu medici și asistente, iar tragedia s-a întâmplat în cele din urmă.

Citește și: A coborât din mașină să dea un telefon fără să știe că ar putea fi la un pas de moarte. Ce a văzut când s-a întors

Un tânăr student a murit la scurt timp după ce a avut cinci apeluri la serviciul de urgență. Ce i-a transmis asistenta

Un student la Drept a murit după ce a avut o serie de discuții telefonice cu medici și asistente. Tânărul în vârstă de 26 de ani ar fi avut nevoie, de fapt, de o consultație fizică, i-a spus un expert în medicină generală unui medic legist, notează publicația Mirror.co.uk.

David Nash a avut patru convorbiri la telefon cu personalul unui cabinet de medicină generală din orașul Leeds, Anglia, pe o perioadă de 19 zile, în octombrie și noiembrie 2020, arată o anchetă publicată luni.

Starea lui Nash s-a agravat rapid după ultima sa consultație din data de 2 noiembrie.

El a fost dus la spital cu ambulanța după o serie de apeluri făcute la Serviciul Național de Sănătate (NHS), dar a murit două zile mai târziu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior s-a constatat că moartea lui a fost cauzată de o infecție bacteriană gravă, mastoidita, la ureche, care i-a provocat un abces pe creier.

Abigail Combes, asistent medic legist, a citit luni o declarație a expertului GP Alastair Bint.

Dr. Bint spusese la audiere că asistenta ar fi trebuit să facă o programare urgentă pentru pacient după cea de-a patra consultație telefonică a lui Nash.

Citește și: Reacția internauților, după ce a apărut o ofertă de vacanță pe litoralul românesc, pentru 2023: „Mamaia sau Miami, că nu mă prind”

O întâlnire față în față cu asistenta Lynne White ar fi putut duce la internarea bărbatului la spital pentru a-i salva viața, a concluzionat el.

În dovezile ei citite în instanță, Lynne White i-a spus domnului Nash că „pare să nu se simtă foarte bine”, fără să ia în serios simptomele.

Febra, rigiditatea gâtului și durerile de cap pe timp de noapte au fost niște „semnale de alarmă”, iar diagnosticul asistentei, cum că ar fi avut gripă, nu era tocmai „sigur”.

Raportul doctorului Bint a subliniat că NHS se confruntă cu o situație fără precedent din cauza pandemiei de Covid.

NHS din Anglia a recomandat ca pacienții să fie văzuți de la distanță, în majoritatea cazurilor.

Părinții tânărului și-au dorit să afle dacă mastoidita fiului lor ar fi putut să fie identificată și tratată, în cazul în care el ar fi fost consultat fizic de către cineva.

Studentul a murit pe data de 4 noiembrie 2020, în ciuda eforturilor neurochirurgilor de a-l salva.

Tocmai începuse al doilea an în Drept la Universitatea Leeds când studentul a murit. Tânărul fusese câțiva ani baterist, făcând turnee în Europa cu trupa sa Weirds și înregistrând un album.

Mama sa a citit luni în instanță un portret al fiului ei și a spus că este „veșnic recunoscătoare pentru cei 26 de ani de dragoste pe care i-a oferit”.

Prețul benzinei și al motorienei a crescut pe 19 ianuarie 2023. Cât sunt nevoiți să plătească acum românii... Alec Baldwin, acuzat de omucidere involuntară după accidentul de pe platourile de filmare ale filmului „Rust”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x