Antena Căutare

Un subofițer de la ISU, prins în flagrant când lua mită! Pentru ce a cerut 5.000 de lei

Un subofiţer de la ISU Dâmboviţa a fost prins în flagrant când lua mită. El este acuzat că a cerut 5.000 de lei pentru a ascunde nereguli grave.

Un subofiţer de la ISU Dâmboviţa a fost prins în flagrant când lua mită. El este acuzat că a cerut 5.000 de lei pentru a ascunde nereguli grave.

Procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui suspect, subofiţer din cadrul ISU Dâmboviţa, pentru cercetări privind săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Potrivit Direcției Generale Anticorupție, suspectul este bănuit că a pretins de la un denunţător suma de 5.000 lei, din care a primit efectiv 1.000 de lei, pentru a nu lua măsurile legale în legătură cu nereguli constatate pe linie de PSI la o societate comercială şi pentru a nu sancţiona contravenţional societatea cu amendă în valoare de 50.000 lei.

Vineri, subofițerul de la ISU Dâmbovița urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Joi, subofiţerul de la ISU Dâmbovița a fost prins în flagrant de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. La percheziţia corporală efectuată cu ocazia flagrantului, asupra subofiţerului a fost găsită suma totală de 6.000 lei, între care şi banii primiţi cu titlu de mită.

Google, 21 de ani. Ce nu știai despre motorul de căutare ce răspunde la ”trilioane de întrebări”... A încercat să treacă vama ilegal. Unde a fost ascuns tânărul de 17 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x