Antena Căutare

Incident șocant în Cluj-Napoca! Un tânăr a fost înjunghiat în spate, în timp ce aștepta un autobuz

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost înjunghiat în spate și tăiat pe față, vineri seara, în Cluj-Napoca, în timp ce aștepta un autobuz.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost înjunghiat în spate și tăiat pe față, vineri seara, în Cluj-Napoca, în timp ce aștepta un autobuz.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 20.00, într-o stație de autobuz din fața magazinului Sora.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliție și un echipaj SMURD, care a transportat victima la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență din Cluj-Napoca.

Rănile nu îi pun tânărului viața în pericol.

Din primele informații, a fost vorba de un conflict spontan, iar cei doi se cunoșteau.

Atacatorul a fugit imediat după incident și este căutat de polițiști.

„Polițiștii efectuează cercetări privind modul în care s-a produs acest incident, dar și pentru depistarea autorului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Traian Morar, potrivit libertatea.ro.

Anul trecut, în luna iulie, un suporter al echipei U Cluj a fost înjunghiat în spate, în apropierea unui club din oraș. Lider al unei galerii, Rares Iosif a fost atacat de două persoane și înjunghiat, totul pornind de la o dedicație. Atunci, imediat după agresiune, Poliția l-a reținut pe unul dintre suspecți.

Anunț alarmant! Pericol major pentru sănătate după tratarea gripei! Poate duce la deces... Inconștiență maximă! Un șofer a intrat live pe Facebook, în timp ce conducea cu 200 de kilometri la oră și făcea depășir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x